Copyright © Kreativ Muzsi
Design by Dzignine
2011. október 18., kedd

Ravelry trükkök - My notebook menü

Kattitsunk a fenti sávban a my notebook-ra. Itt találhatjuk a saját dolgainkat. Bal oldalt, zöldesszürke menüben válogathatunk közülük. (Minden menüpontról készül-készült egy külön poszt, ezeket linkelem, ha még nincs link, akkor még nincs hozzá bejegyzés.)
Legelőször is a projektjeinket tekinthetjük meg. Ha nem állítunk be mást, akkor legelől a folyamatban levőket és utána a már elkészülteket. Látjuk, hány százalékban van készen (rögtön változtathatunk is itt rajta. A kis szivecske azt mutatja, hány embernek tetszett.
A stash-be a meglévő fonalkészletünket tölthetjük fel.
A queue a tervezett munkákat mutatja. A ceruza ikonra kattintva módosíthatjuk egy tervünket (nevét, fonalat pl változtathatjuk, hozzáadhatjuk.) A zöld duplanyilacskát megfogva húzhatunk egy tervet, amivel megváltoztathatjuk a tervek sorrendjét. Az X-szel pedig törölhetünk. Ha pedig eljött az idő, hogy nekilássunk egy tervnek, kattintsunk a Start project gombra! Ekkor átkerül a tervekből a futó projektekhez.
A következő menüpont a kedvencek, vagyis Favorites. Itt gyűlnek azok a projektek, vagy minták, amik megtetszettek, és a kis szivecskére kattintottunk. Érdemes őket kategóriákba rendezni! De kedvencelhetünk dizájnereket, készleteket, fonalakat, stb. Kereshetünk is a kedvenceink között.
Friends-nél találhatók a barátok, és az ő aktivitásaik.
Groups/Events: csoportok és események
Needles/hooks: tűk
Library: könyvtár. itt találhatók a megvásárolt, vagy ingyenesen letölthető és elmentett minták. De a könyveinket, újságjainkat is elmenthetjük ide.
Message box: üzenetek
Blog post: ha beírtuk a blogunkat, itt láthatjuk a bejegyzéseket.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók