Copyright © Kreativ Muzsi
Design by Dzignine
2011. július 8., péntek

Kistáska ajándékba

A képek a félrevezetés kedvéért születtek, nem a modell a tulaj :)
Mivel tegnap megérkeztek végre az Addi horgolótűim, nekiláthattam ennek a kis táskának. A fonallal nem boldogultam a meglévő 4-es tűvel, és nem mondom, hogy az 5-ös sem volt kicsi hozzá.

Ez a kép egy kicsit életlen, de ez adja talán legjobban vissza a színét.

 A fonal a vásárolt maradékfonal készletből van, úgyhogy fogalmam sincs, kiféle-miféle. Nem volt mindenesetre jó vele dolgozni, mert nem csúszik, akadós, szöszölős. Kevésnek láttam a barnát, ezért gondoltam, a pirosat is felhasználom. Azt hiszem, jót tett a végeredménynek.


A modell bemutatja, hogy mekkora is ez a táska.


Nem követtem teljesen, nem értem, miért kell a végén varrogatni az alját. Szóval én az elején 31 láncot csináltam, persze elszámoltam, nem jött így ki a minta, de sebaj :) Az első kör úgy készült, hogy mindenhova 1 rp-t csináltam, de a sor két végére 3-at. Utána ugyanaz: kagylóminták körbe körbe. 
2 barna, 1 piros, 2 barna, 1 piros, 2 barna sor, majd jöttek a rp-k, amíg el nem jutottam a fülig, ott pirosra váltottam.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos lett a táska, viszont a modell egy tünemény!!

    VálaszTörlés
  2. A saját alkotásaidra is kéne Flattr gomb! Itt egy videó, amivel megmutathatod a hasonló érdeklődési körű ismerőseidnek is, miért jó a Flattr: http://www.youtube.com/watch?v=9KVEbG8Htvg (ha beszélnek angolul)

    Zsófi/flattrforhungary.blog.hu

    VálaszTörlés
  3. zsofii, köszi :) egyelőre lusta voltam több helyre kitenni, szerintem még olyan kevesen ismerik :))) majd a nyári szünetben átszerkesztgetem a sablont :)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók