Copyright © Kreativ Muzsi
Design by Dzignine
2011. augusztus 27., szombat

Valami új

Már napok óta csak horgolok, valahogy ezek a projektek találtak meg. És tegnap délután úgy éreztem, hogy kötni kellene, valami odafigyelőset, egy csipkekendőt. Van 2 gombóc Limonádém, ahhoz kerestem mintát. Nem volt egyszerű, mert színátmentes, és kevés minta mutat azzal jól. Találtam egy tökéleteset, meg is vásároltam, de nem a Ravelryn, hanem a saját honlapján, azt írja, várjak pár napot, míg ellenőrzik a befizetést. Áááá, mit kell egy Paypalon ellenőrizni? Na, de egyszerűen muszáj volt valamibe beleböknöm, úgyhogy rászántam magam a Pamuyára, ami eddig is nagyon tetszett, csak tartok tőle, nagyon nehéznek tűnik. Majd valahogy csak sikerül :)
Egy film alatt tegnap este ennyit haladtam:

3 megjegyzés:

  1. Kíváncsian várom a végeredményt! Én nagyon szerettem kötni, pedig tényleg nem könnyű a minta, legalábbis odafigyelős. Drukkolok neked! Az enyémet megnézheted a blogunkon: rahajtas.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. ó, hát nálad szerettem bele :)
    szeretnék is majd segítséget kérni, ahol olyan eltérő hosszú szálak vannak, az egy parás rész :) bent vagy a facebook csoportunkban?

    a kötésben pont azt élvezem, hogy kihívás, direkt olyan mintát kerestem, ahol nincs csak olyan sima rész és a szélén csipke! fut még egy tök egyszerű projektem is, fáradt estékre :)

    VálaszTörlés
  3. Az eltérő hosszúságú szálak ráhajtások, amiket nem kötsz le a következő sorban, csak leejted őket. Ha segítségre van szükséged, ide írhatsz nekem: gumi.pok68@gmail.com

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók