Copyright © Kreativ Muzsi
Design by Dzignine
2011. augusztus 3., szerda

Hol laknak a fonalak?

Egy kosár az épp futó projekteknek, Ikeás zacsikban egy-egy készülő cucc:


A varázs-mindentartó: a nem használt tűk, olló, jelölők, kisolló, mérőszalag lakik benne.


Egy szekrény a dobozaimnak: átlátszók, így könnyen megtalálom, amit keresek.


Egy doboz Catania, a kis dolgoknak, sok-sok színben, meg egy kis maradék ez-az.


És a sok betárazott fonal, amikről már írtam.Van még egy fiókom is, zacsikkal tele, ilyen-olyan fonalak, tömőanyag lakik itt.Meg gombok, és biztonsági szemek :)Ezek szegények már a pincébe kényszerültek, vettem egy nagy doboz maradék fonalat, ez annak a még meglévő része (innen készült a kis szütyő és a piros poncsó)Ez is Ebay szerzemény:


És még egy kis ez-az

5 megjegyzés:

 1. És még nekem mondja a férjem, hogy túl sok itthon a fonal???!!! :)))

  VálaszTörlés
 2. :DDD
  mutasd meg neki nyugodtan :)

  VálaszTörlés
 3. :)) Ez aztán a gyűjtögető életmód eredménye! Tetszik:) Biztos, hogy van mindened, ami épp kell majd? Pöttyös fonalat nem láttam...:)))
  Nekem - aki egy éve még ugy gondolta, hogy közel áll a nyugdíjas korhoz- azt mondta egy "nyugger" barátosném, hogy amig dolgozik az ember, addig kell gyűjtögetni a fonalakat, mert a nyugdíjból nem biztos, hogy "fussa" majd...:))
  Az én gyűjteményem, csipetnyi a Tiédhez képest..:))

  Jó volt ám látni..:))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon gyűjtögetős vagyok, és csak remélni tudom, hogy a lelkesedés kitart, míg a fonal is :) A szalvétagyűjteményem (dekupázs) tavaly nyáron ajándékoztam el. Bár, annak nem sok gyakorlati hasznát látom, míg ennek igen :)

  VálaszTörlés
 5. Zsuzsa,jó látni,hogy Neked is nagy készleteid vannak;)nálam is akad pár doboz:D. Decop.szalvétákból egy nagy papír Ikeás doboz vár a padláson,hogy egyszer majd...férjem nagyon utája:/, ahogy az anyagos dobozaimat is.Mikor télen a gyapjús dobozomat száműzte a padlásra nagyon ideges voltam,hogy az egerek majd rájárnak,azóta sem mertem megnézni milyen állapotban vannak a fonalak:( félek elszomorodnék(pincénk nincs,egércsapda van,de sokat nem ér)

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók